WWEWWE RAW

Bobby Lashley îl laudă pe Theory: ”Îl văd de mai multe ori campion mondial”

Vince McMahon nu este singura persoană care crede că Theory are un viitor strălucit în WWE, deoarece îl vede ca fiind un superstar de top al companiei pentru următorii ani.

După cum știm, sâmbăta trecută, Bobby Lashley l-a învins pe Theory într-un meci pentru titlul United States în cadrul Pay-Per-View-ului Money in the Bank. Mai tâziu, în timpul evenimentului, Theory a fost adăugat în meciul masculin MITB pe care l-a câștigat, asigurându-și o șansă garantată la titlul Undiputed WWE Universal oricând dorește pe parcursul unui an. Cu toate acestea, Lashley își va apăra centura U.S. împotriva lui Theory la SummerSlam, pe 30 iulie.

În timpul unui interviu cu Ariel Helwani de la BT Sport, Bobby l-a lăudat pe Theory, deoarece crede că va deveni multiplu campion mondial și chiar are șansa de a doborî recordul pentru cele mai multe reign-uri ca și campion mondial, 17 ori, deținut de John Cena și, respectiv, Ric Flair.

„Când va fi de vârsta mea, va avea un teanc de bani la fel de înalt ca locul în care ne aflăm. Theory va fi o super-vedetă. Adică, la 23 de ani, puștiul ăsta are tot viitorul în față. Îl văd de mai multe ori campion mondial. Se va duce după recordul lui John Cena. Va urmări și recordul lui Ric Flair. Va stabili niște recorduri pe care nu ți le-ai putea imagina. Puștiul este extrem de talentat.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !