Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Bobby Lashley, crede că The Bloodline se va înfrunta cu un stable de top la WWE Survivor Series 2021

Bobby Lashley, crede că The Bloodline, trio-ul format din Roman Reigns, Jimmy și Jey Uso, se va confrunta cu The New Day la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din acest an.

La SmackDown-ul de săptămâna trecută, Xavier Woods s-a înfruntat cu Jimmy Uso în Main Event-ul show-ului. Stipulația meciului a fost că, dacă Jimmy câștiga, Woods și Kofi Kingston trebuia să-l recunoască pe Roman Reigns ca fiind șeful lor. În cazul în care Xavier câștiga, Jimmy trebuia să se pună în genunchi în fața lui Woods. King Woods, a câștigat meciul, însă când Jimmy era pe cale să se așeze în genunchi, Reigns i-a atacat pe Woods și Kofi.

Recent, într-un interviu pentru Planeta Wrestling, Lashley, a adus în discuție un meci important între The Bloodline și The New Day la Survivor Series. Totuși, nu a exclus posibilitatea ca The Hurt Business, stable-ul din care face parte să fie implicat într-un meci.

„Oh, va fi show cu siguranță. Cred că acum, la Survivor Series, Big E și Roman Reigns se vor confrunta. M-am uitat la SmackDown-ul de săptămâna trecută și am văzut că The Bloodline aveau divergențe cu Kofi Kingston și Xavier Woods. Deci, cred că am putea vedea un meci între The New Day împotriva The Bloodline la Survivor Series. Însă, să știți că întotdeauna există oportunități pentru The Hurt Business…”.

King Woods, este deja programat să lucreze la Survivor Series în acest an, deoarece a fost confirmat ca unul dintre cei 5 membrii ai Team SmackDown.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages