WWEWWE RAW

Bobby Lashley atinge un target important în WWE

Bobby Lashley a devenit campion WWE după ce l-a învins pe The Miz în luna martie anul curent, într-un episod al show-ului Monday Night RAW.

De atunci, a avut un feud cu Drew McIntyre. Primul lor meci a fost la WrestleMania 37, unde Lashley l-a învins pe McIntyre, păstrându-și titlul WWE. O lună mai târziu, la WrestleMania:Backlash, Bobby și-a apărat centura într-un meci Triple Threat împotriva lui Braun Strowman și McIntyre.

Bobby Lashley a atins un target important întrucât deține titlul WWE timp de 101 zile. Bruno Sammartino este cel mai longeviv campion WWE din istoria companiei, deținând titlul timp de 2.803 zile și nu există nicio șansă ca acel record să fie doborât vreodată.

Lashley își va pune centura WWE în joc la Pay-Per-View-ul Hell in a Cell de duminica viitoare într-un meci tipic acestui eveniment, contra lui Drew McIntyre, cu stipulația că, dacă McIntyre pierde meciul, nu mai primește o nouă șansă la titlu atât timp cât Lashley este campion.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !