Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Bobby Lashley are un mesaj pentru Paul Heyman cu privire la posibilul meci al lui Brock Lesnar

Bobby Lashley și-a dorit de ani buni un meci împotriva lui Brock Lesnar și a vorbit despre el din ce în ce mai mult pentru că acum se află într-o poziție în care nu există niciun motiv să nu o facă.

Acum Lashley este campion WWE. În timp ce discuta cu TMZ Sports, Bobby a spus clar că nu este dispus doar să lupte cu „The Beast”, ci este mai mult decât pregătit să lupte cu el într-un cadru MMA, dacă va fi nevoie. Deocamdată, el se concentează pe rutina zilnică.

„Brock este una dintre cele mai importante persoane din întreaga lume a sportului. Dacă voi avea ocazia să lupt împotriva lui Brock, sunt 100% pregătit. Atât am avut de spus despre asta.”

Apoi Bobby Lashley, a fost întrebat care ar fi mesajul său pentru Lesnar, iar Lashley i-a transmis un mesaj lui Paul Heyman.

„Nu am un mesaj pentru Brock Lesnar, mai degrabă am să-i spun ceva lui Paul Heyman. Paul, sună-mă înainte să mai spui că Lesnar nu are niciun motiv să vină după mine, iată că acum are.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages