Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Bobby Lashley a fost scos din promovarea evenimentului WWE în Madison Square Garden

Bobby Lashley urma să fie prezent în Madison Square Garden pentru un meci important, dar acest lucru nu se va mai întâmpla. Lashley este accidentat, așa că prin urmare, WWE nu-l mai promovează.

Paul Heyman a apărut la RAW-ul din această săptămână pentru a vorbi despre show-ul din MSG și multe altele. El a discutat despre acest eveniment important, pentru că WWE vrea să ocupe cât mai multe locuri pe cea mai faimoasă arenă din lume. Oficialii nu au reușit să facă asta ca pe vremuri, iar Vince McMahon dorește să remedieze acest lucru.

Din păcate, numele lui Bobby Lashley nu mai apare în promovarea show-ului de la MSG. Compania a oferit o nouă promovare pentru evenimentul de sâmbătă, 5 martie 2022 iar Lashley nu este pe listă.

  • ”The Beast Incarnate” Brock Lesnar își va apăra titlul WWE!
  • Roman Reigns își va apăra centura Universală!
  • Ambii campioni vor fi în aceeași arenă, în aceeași seară!
  • Meci Triple Threat pentru titlul feminin din RAW: Becky Lynch (c) vs. Bianca Belair vs. Rhea Ripley.
  • Meci Divas Tag Team: Ronda Rousey & Naomi vs. Campioana feminină din SmackDown Charlotte Flair & Sonya Deville.
  • Meci pentru titlurile Tag Team din SD: The Usos (c) vs. Big E & Kofi Kingston.
  • Plus mai multe dintre superstarurile voastre favorite vor fi în acțiune, inclusiv: Seth ”Freakin” Rollins, Drew McIntyre, AJ Styles, RK-Bro, Sasha Banks și multe altele.

Rămâne de văzut cât timp durează până când umărul lui Bobby Lashley se va vindeca, astfel încât fostul campion WWE să poată reveni în ring. Sperăm că nu va dura mult, pentru că oficialii se bazează pe el de ceva vreme.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages