WWEWWE PPVWWE RAW

Bobby Lashley a folosit sloganul lui Goldberg după victoria de la Money in the Bank

Bobby Lashley și-a păstrat titlul WWE în urma unui meci împotriva lui Kofi Kingston la Pay-Per-View-ul Money in the Bank care a avut loc seara trecută la Dickies Arena din Fort Worth, Texas și a fost transmis pe Peacock.

A fost un meci unilateral, iar Lashley l-a distrus pe Kingston. S-a ajuns aici după câteva săptămâni în care Bobby a avut un feud cu Kofi și Xavier Woods și în mod surprinzător, Woods a obținut o victorie asupra campionului de top din RAW.

Acum, Lashley se pregătește pentru următorul meci, deoarece se pare că își va apăra titlul împotriva lui Bill Goldberg la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an pe Allegiant Stadium din Las Vegas, Nevada.

WWE ar putea începe build-upul acestui meci la RAW-ul din această seară, deoarece Goldberg este programat să apară la show. Într-un tweet după victoria de la MITB, Bobby Lashley a folosit sloganul lui Goldberg.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !