Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Bobby Lashley a câștigat titlul WWE la RAW-ul din această săptămână

În ciuda mai multor încercări de a întârzia meciul, The Miz a intrat în cele din urmă în ring pentru a-și apăra titlul WWE la RAW-ul de seara trecută.

Meciul a început în cea de-a treia oră a show-ului, dar nu a avut prea multă acțiune, deoarece The Miz a ales să fugă. Bobby Lashley a câștigat prin count-out, dar nu a devenit campion WWE. Cu toate acestea, mai târziu în cadrul show-ului, Shane McMahon i-a oferit lui Lashley o altă oportunitate în Main Event, de această dată înfruntarea lor fiind una de tipul Lumberjack.

The Miz a încercat imediat să fie descalificat vrând să-l lovească pe Bobby cu titlul, dar Lashley a contrat lovitura. În cele din urmă, Bobby Lashley a obținut victoria după ce a executat un Spinebuster și manevra de submission Hurt Lock. Astfel, acum este noul deținător al titlului WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages