Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Bill Goldberg, vorbește despre contractul său cu WWE

Hall of Famer-ul WWE, Goldberg, a dezvăluit că mai are un singur meci în actualul său contract cu compania lui Vince McMahon. El a lucrat part-time în ultimii ani, oficialii continuând să-l folosească în Main Event, punându-l în peisajul titlului mondial.

În timpul unui interviu pentru Ring Rules, Goldberg, a declarat că simte că mai poate lupta încă un meci. Fostul Campion Universal a menționat, de asemenea, că mai are un singur meci în actualul contract cu WWE:

„Încă mai simt că pot lupta. Încă mai simt că mă pot distra. Mai am un singur meci în contract și gata. Vom vedea ce se întâmplă. Nu se știe niciodată.”

Cel mai recent meci al lui Goldberg, a fost la Pay-Per-View-ul WWE Crown Jewel în Arabia Saudită, acum o săptămână, unde l-a învins pe Bobby Lashley într-un meci de tipul No Holds Barred Falls Count Anywhere. În plus, Hall of Famer-ul a mai lucrat și la SummerSlam în luna august pentru titlul WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages