Sustineti InRing.Ro
AEWWWE

Big Show a plecat din WWE; El a semnat un contract pe mai mulți ani cu AEW

Cei din AEW au făcut un anunț important în cursul zilei de ieri, spunând că au ajuns la un acord pe mai mulți ani cu Paul Wight, cunoscut în WWE drept Big Show.

În comunicatul de presă s-a menționat că „Wight va avea un rol extins în AEW și, pe lângă revenirea sa în ring, el va fi comentator la cel mai nou show, AEW Dark: Elevation.”

La scurt timp după această veste, PWInsider a raportat că oficialii WWE și Big Show nu au putut ajunge la un nou acord datorită părții financiare. Contractul său anterior a expirat luna trecută, la doar câteva zile după ce Big Show a fost prezent în cadrul RAW Legends Night, pe 4 ianuarie, unde a fost agresat verbal de Randy Orton.

Big Show nu a vorbit niciodată public despre plecarea sa din compania lui Vince McMahon, dar fanii au observat că se întâmplă ceva, deoarece el a exclus tot ce ține de WWE de pe conturile sale de socializare, iar oficialii i-au mutat profilul în secțiunea Alumni a site-ului WWE.com.

Iată ce a spus Paul Wight aka Big Show în comunicatul de presă al AEW:

„A fost uimitor de urmărit tot ce a construit AEW în doar câțiva ani. AEW Dark este o platformă incredibilă pentru perfecționarea abilităților wrestlerilor viitori, dar îmi place, de asemenea, că superstarul din AEW își poate modela personalitatea și se poate prezenta în moduri noi la Dark. Nu exagerez atunci când spun că AEW este nemărginit.”

Big Show a debutat în WWE în februarie 1999 după ce a semnat un contract pentru mai mulți ani. Ultimul său meci sub brand-ul WWE a fost unul de tipul unsanctioned împotriva lui Randy Orton la episodul RAW-ului din data de 20 iulie 2020.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages