Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Big E, spune că voia să se confrunte cu altcineva la WWE Crown Jewel 2021

Big E, este încântat de diferitele meciuri pe care le poate avea acum ca un superstar de top individual. De când a câștigat titlul WWE în luna septembrie, el și-a apărat centura împotriva lui Bobby Lashley, și apoi în fața lui Drew McIntyre la Pay-Per-View-ul Crown Jewel din Arabia Saudită.

Inițial, Big E, dorea să se confrunte cu altcineva la Crown Jewel în acest an, acela fiind Hall of Famer-ul WWE, Goldberg. Planul nu a funcționat, deoarece Goldberg a avut un feud cu Lashley încă din luna august iar oficialii aveau de gând rematch-ul dintre cei doi la Crown Jewel, unde a câștigat Hall of Famer-ul.

Recent, Big E, a acordat un interviu pentru SportsNet, în timpul căruia a vorbit despre insistențele pe care le-a făcut pentru un meci cu Goldberg deoarece își dorește foarte mult să lucreze alături de legendă.

„Cel mai tare lucru pentru mine este că am atât de multe meciuri noi în acest rol de top. Am fost superstar de top în multe momente (cu New Day), dar acum există multe meciuri individuale care îmi surâd. Am încercat să fac câteva presiuni pentru un meci cu Goldberg la Crown Jewel, dar în mod clar nu am rezolvat nimic. Ar fi fost într-adevăr un vis devenit realitate. El este eroul și idolul meu din copilărie…efectiv nu am cum să nu-mi doresc să lucrez cu acesta.”

Big E, l-a învins pe Kevin Owens într-un meci ce nu a inclus titlul WWE la RAW-ul din această săptămână. Se așteaptă ca Big E să se confrunte cu campionul Universal Roman Reigns la Survivor Series în acest an, așa cum WWE obișnuiește să facă meciuri tradiționale evenimentului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages