WWEWWE SmackDown

Big E, recunoaște că nu se aștepta să se reunească cu Kofi Kingston și Xavier Woods după ce a pierdut titlul WWE

La sfârșitul anului 2020, WWE a luat decizia de ai acorda un push lui Big E ca superstar individual, separându-l de Kofi Kingston și Xavier Woods în timpul Draft-ului din acel an. El a avut un run în postura de campion Intercontinental înainte de a câștiga meciul Money in the Bank masculin în iulie 2021. Acesta urma să facă cash-in pe Bobby Lashley, câștigând titlul WWE într-un episod al RAW-ului și fiind campion timp de 110 zile înainte de a-și pierde centura într-un meci de tipul Fatal 4-Way la Pay-Per-View-ul Day 1 pe 1 ianuarie 2022.

Oficialii s-au grăbit să-l mute pe Big E din RAW în SmackDown pentru a-l reunii cu colegii săi din The New Day, deși compania nu îi mai prezintă sub acest nume.

În timpul unui interviu pentru talkSPORT, Big E a spus că nu se aștepta să fie mutat în brand-ul albastru la scurt timp după ce a rămas fără titlul de top al brand-ului roșu. El a început prin a spune că s-a concentrat asupra faptului de a fi cel mai bun superstar pe care îl poate avea compania lui Vince McMahon.

„În primul rând nu vreau să fiu perceput că nu îmi place să lucrez cu Kofi și Woods. Asta e cea mai mare bucurie a mea. Pentru mine, a fost o mutare la care nu mă așteptam în acest moment al carierei mele. Speram ca totul să fie bine pentru a re-încerca din nou să câștig titlul WWE. Însă, avem un campion destul de mare (Roman Reigns) și un titlu destul de important în SmackDown, așa că nu se știe niciodată.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !