Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Big E nu va avea nevoie de intervenție chirurgicală, nu i-a fost afectată măduva spinării

Big E a oferit câteva vești pozitive după ce și-a rupt gâtul în timpul unui meci Tag Team la SmackDown-ul de seara trecută. Fostul campion WWE a postat un nou videoclip pe Twitter în care a remarcat că nu va trebui să se opereze și că nu i-a fost afectată măduva spinării în urma nefericitului incident.

”Am primit vești foarte bune, luând în considerare toate investigațiile. Vertebrele C1 și C6 sunt într-adevăr fracturate, dar nu deplasate, ceea ce este un lucru foarte bun și nu am nicio leziune la măduva spinării, nici la ligamente deci, nu necesit o intervenție chirurgicală, ceea ce mă face foarte fericit. Vă dau un sfat de profesionist: ”Dacă o să vă rupeți gâtul, faceți-o în Birmingham.” Au fost grozavi, toți cei de la UAB au fost grozavi. Pe bune, a însemnat foarte mult pentru mine. Mulți dintre voi ați fost atât de amabili, mi-ați întins mâna, v-ați oprit să mă vedeți și mi-ați trimis mesaje. Mă simt ca și cum aș fi doborât un record, sunt foarte recunoscător și voi fi bine. Este o binecuvântare.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages