WWE

Big E nu mai poartă proteză cervicală

Big E încă se recuperează după ce a suferit o fractură gravă la gât, dar se pare că lucrurile sunt mult mai bune pentru el în ultima vreme. Vă reamintim că accidentarea lui Big E la gât s-a produs în martie, pe parcursul unui episod al SmackDown-ului, când a aterizat ciudat în cap după ce a fost executat un un Suplex de către Ridge Holland. Vertebrele C1 și C6 i-au fost fracturate, dar nu deplasate. Din fericire, nu i-a fost afectată măduva spinării și nici nu a suferit leziuni ale ligamentelor pentru a avea nevoie de operație.

La începutul acestei luni, Big E a spus pe Twitter că vertebra C1 nu se vindecă în mod optim și că trebuie să mai stea cu orteză încă 4 sau 6 săptămâni în speranța evitării intervenției chirurgicale.

Cu toate acestea, fostul campion WWE a postat recent un story pe Instagram în care nu mai purta proteza cervicală. El avea pus un dispozitiv Exogen, care este un sistem de vindecare a oaselor prin ultrasunete. Dispozitivul trimite unde pentru a amplifica procesele naturale de refacere a oaselor din corpul tău. Big E nu a precizat nimic în story, dar avea zâmbetul pe față, așa că părea să fie bine dispus.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !