Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Big E ar putea fi într-o situație similară cu cea în care s-au aflat și alte superstaruri WWE după accidentarea la gât

Big E a trebuit să treacă peste multe obstacole de-a lungul anilor petrecuți în WWE. După un run intens la NXT, Big E a fost mutat în Main Roster, dar în cele din urmă push-ul lui a fost sistat. Se pare că Big E se află într-o situație similară cu cea în care au fost și alte superstaruri după accidentarea la gât.

Așa cum am putut vedea la SmackDown-ul din această săptămână, Ridge Holland l-a executat pe Big E cu un ”Belly to Belly German Suplex”, în urma căruia fostul campion WWE a aterizat direct pe gât. Big E nu a avut suficient spațiu și a rămas într-o poziție foarte incomodă.

Big E a trebuit să fie verificat de personalul WWE, deoarece fanii se temeau de ce este mai rău. În cele din urmă, Big E a dezvăluit că și-a rupt gâtul datorită nefericitului incident.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a vorbit despre accidentarea lui Big E. Meltzer a menționat că există diferite rupturi la nivelul gâtului și că Big E ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală, ceea ce înseamnă că va lipsi pentru o perioadă, având o accidentare similară cu cea a lui Steve Austin, Edge și Chris Benoit.

”În primul rând, perioada de pauză este, evident, diferită. Există accidentări la gât care îți pot pune capăt carierei, dar multe superstaruri au revenit după astfel de prejudicii. Operația ar putea fi similară cu cea a lui Steve Austin, Benoit și Edge, care au lipsit un an. Nu este un capăt de lume, însă nici ceva de neglijat.”

Rămâne de văzut cât de gravă este accidentarea suferită de Big E la gât, deoarece este posibil ca el să lipsească din acțiune pentru o perioadă lungă de timp, după cele întâmplate.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages