Sustineti InRing.Ro
WWE

Big E a venit în prosop la un WWE Live Event

The New Day se află în brand-uri diferite, dar stable-ul nu s-a destrămat. Aceștia încă sunt uniți și asta s-a văzut seara trecută în Columbia la un WWE Live Event.

Big E l-a învins pe Seth Rollins în timpul evenimentului din Columbia. După ce Rollins a ieșit din ring, destul de epuizat, Big E a rămas în fața publicului. În urma unui promo, Big E și-a prezentat frații din New Day.

Apoi Kofi Kingston și Xavier Woods au trecut la treabă. Cei doi s-au înfruntat cu Bobby Lashley și MVP, în timp ce Big E s-a dus în backstage să facă duș.

Știm că Big E a făcut duș după meciul său, pentru că purta doar un prosop când a venit repede spre ring pentru a-i distrage atenția lui Lashley în favoarea colegilor săi. Acest moment a fost un plus de divertisment pentru fanii prezenți la show. De asemenea, Big E a ținut strâns acel prosop, deoarece nu a vrut să transforme show-ul în ceva jenant pentru public.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages