WWEWWE RAW

Big E, a fost mutat în brand-ul roșu al WWE (RAW)

Așa cum era de așteptat, noul campion WWE Big E, a fost mutat oficial în roster-ul RAW-ului. Au existat speculații în mediul online că Big E ar putea duce titlul în SmackDown, dar nu este cazul de așa ceva.

PWInsider, raportează că de acum Big E va face parte din brand-ul roșu, ceea ce înseamnă că se reunește full-time cu Kofi Kingston și Xavier Woods.

Cu toate acestea, Draft-ul WWE va avea loc în curând, deci există șansa ca Big E să fie mutat înapoi la SmackDown în doar câteva săptămâni, dar acest lucru este puțin probabil. Zvonurile spun că Roman Reigns, va rămâne în brand-ul albastru (SmackDown), ceea ce înseamnă că Big E va fi în RAW, pentru că titlurile majore din companie trebuie păstrate în brand-uri separate.

Un nume important despre care se zvonește că va merge în SmackDown este Drew McIntyre, deoarece Vince McMahon vrea să-l facă un babyface de top pentru un eventual meci cu Reigns.

Se pare că, Title Run-ul lui Big E a dus la ridicarea moralului întregului roster, pentru că este iubit de toată lumea. De asemenea, au existat superstaruri care nu mai sunt în WWE dar, totuși l-au felicitat pe Big E, pentru a-i arăta acestuia cât de apreciat este.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !