Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Big E, a făcut cash-in la RAW-ul din această săptămână

Episodul RAW-ului din această săptămână s-a încheiat cu meciul pentru titlul WWE dintre Bobby Lashley vs. Randy Orton. Pe parcursul show-ului, Big E, a apărut în diferite segmente pentru a anunța fanii că va face cash-in în timpul sau după terminarea meciului.

Orton, era pe cale să câștige meciul după ce a executat un RKO pe Lashley, dar MVP l-a scos din ring. Randy, a făcut un RKO și pe MVP în afara ring-ului, dar Bobby și-a revenit la timp pentru a-l executa pe ”The Viper” cu un ”Spear” și astfel, reușind să-și păstreze centura. Apoi, Bobby Lashley, s-a năpustit asupra lui Matt Riddle, care se afla lângă ring și l-a executat cu un „Dominator Slam” prin masa comentatorilor.

Lashley, șchiopăta în urma ”Spear-ului” oferit lui Randy Orton, semn că s-a rănit la genunchi. Imediat, Big E, a venit către ring cu servieta Money in the Bank, pentru a face cash-in așa cum a promis ulterior.

După pauza comercială, arbitrul a pornit meciul după ce Big E l-a plesnit pe Lashley. Lashley l-a lovit pe Big E, dar el a contrat atacând genunchiul afectat a lui Bobby. Cu toate acestea, Lashley a reușit să execute un ”Spear” pe Big E, însă acesta a ieșit din pin. În cele din urmă, Big E, a făcut manevra sa de final pe Lashley (Big Ending) astfel, câștigând meciul și devenind noul campion WWE. După meci, Kofi Kingston și Xavier Woods, au venit în ring pentru a sărbători alături de prietenul lor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages