Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Big E a avut un spot dezastruos la SmackDown-ul din această săptămână; Care este situația lui?

Big E a avut un spot dezastruos la SmackDown-ul din această săptămână

Big E a rămas într-o poziție nefirească după ce a aterizat pe cap în urma unui ”Belly to Belly” pe parcursul meciului în care a fost implicat la SmackDown-ul de seara trecută. Medicii l-au verificat, iar meciul a continuat.

Inițial, nu se știa gravitatea situației, mai ales că Big E a ridicat degetul mare de la mână, arătând că este OK în timp ce se afla pe targă. Cu toate acestea, se pare că situația fostului campion WWE este destul de rea.

Big E și Kofi Kingston au pierdut un meci Tag Team împotriva lui Sheamus și Ridge Holland la SmackDown-ul din această săptămână, iar debutantul Butch a stat la marginea ring-ului.

Care este situația lui?

În urma nefericitului incident, Big E a anunțat pe rețelele de socializare că și-a rupt gâtul. O astfel de accidentare înseamnă, evident, că îl va ține pe Big E în afara ring-ului mai multe luni de zile, iar el va lipsi de la WrestleMania 38. Îi dorim fostului campion WWE însănătoșire grabnică și recuperare completă.

Iată ce a spus Big E pe social media:

”Nu vă pot mulțumi tuturor, oameni atât de frumoși pentru îngrijoarea și mesajele voastre. Este foarte încântător. Pot uita de tot. Este frumos. Acest lucru este întotdeauna foarte bun. Acum, mă simt bine, dar, din păcate, medicii mi-au spus că am gâtul rupt, așa că da, m-am accidentat, dar, încă o dată, vă mulțumesc tuturor. O să fiu bine, nu vă faceți griji. Stați liniștiți. Pe bune, chiar vă mulțumesc. Și, vă apreciez pe toți cu adevărat.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages