Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Bianca Belair le spune fanilor să aibă o limită față de superstarurile WWE

Se pare că Bianca Belair a făcut publică o situație înfricoșătoare pe care a avut-o cu un fan după un WWE house-show luna trecută. Campioana feminină din RAW a povestit că un fan a urmărit-o de la locul unde s-a desfășurat evenimentul timp de 20 de minute, până când ea a oprit la culoarea roșie a semaforului. Apoi, fanul a alergat la geamul mașinii pe care diva o conducea pentru a face o fotografie.

În timp ce discuta cu Nick Hausman de la WrestlingInc, Belair a menționat situația, declarând că fanii ar trebui să aibă o limită față de superstarurile WWE:

„Îmi iubesc fanii. Le mulțumesc pentru toată dragostea și tot sprijinul pe care mi-l oferă. Dar când sunt în afara WWE, sau mai ales noaptea, știu că poate părea distractiv, însă trebuie să existe limite. Vreau ca atât voi, cât și eu să fim în siguranță. Așa că uneori călătoresc singură, alte ori sunt cu soțul meu, alte ori sunt cu, copiii mei. Trebuie doar să aveți o limită față de superstarurile WWE pentru ca toată lumea să fie în siguranță.”

Vă reamintim că Bianca și-a apărat cu succes titlul feminin al RAW-ului împotriva lui Carmella la Pay-Per-View-ul Money in the Bank de sâmbăta trecută.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages