Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Bianca Belair i-a tuns părul lui Becky Lynch înainte de meciul lor de la WrestleMania 38

Becky Lynch a fost tunsă de Bianca Belair la episodul RAW-ului din această săptămână. Totul a început cu Belair care a făcut un promo în ring despre feud-ul ei cu Lynch, început anul trecut la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam. Becky și-a făcut apariția de sub ring și a atacat-o pe Bianca iar apoi a scos o foarfece pentru a-i tăia părul.

Belair a reușit să contreze atacul lui Lynch executând-o cu ”KOD”. După care, Bianca a pus mâna pe foarfece și i-a tuns o parte din păr lui Becky, în timp ce oficialii veneau rapid către ring pentru a opri-o. Segmentul s-a încheiat cu Becky Lynch care a putut fi auzită spunând că va pune capăt carierei lui Belair la WrestleMania 38.

După cum știm, Lynch își va apăra titlul feminin din RAW împotriva Biancăi în prima seară a Pay-Per-View-ului Mania 38 sâmbătă, 2 aprilie 2022 la AT&T Stadium din Dallas, Texas.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages