Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Bianca Belair este încântată să-l vadă pe Triple H șef al echipei creative din WWE

Paul ”Triple H” Levesque a semnat cu WWE în 1995 devenind repede unul dintre pilonii companiei. Hunter a fost un superstar de top în timpul Ruthless Aggression Era și a început să lucreze în backstage într-un mod uluitor din 2010 până în prezent.

”The Game” a primit recent funcția de șef al echipei creative din WWE după ce Vince McMahon a părăsit compania. Fanii au fost foarte fericiți la aflarea acestei vești.

Într-un interviu acordat la emisiunea The Masked Man, Bianca Belair a vorbit despre faptul că HHH a devenit șeful echipei creative al companiei în care lucrează. Deținătoarea titlului feminin din RAW a precizat că este încântată să îl vadă pe ”The Game” în această funcție.

„Triple H a fost o parte atât de importantă din cariera mea. A fost acolo în NXT când am început. A fost unul dintre primii oameni care a avut încredere în mine, a văzut ceva în mine și m-a pus într-o postură majoră. După Mae Young Classic, Hunter m-a tras deoparte și mi-a spus niște cuvinte pe care am să le păstrez mereu doar pentru mine, dar a fost ceva de genul: ”Te-ai născut să faci asta”. Acum, el este aici pentru viitorul meu, sunt încântată că îl văd în această funcție și totodată curioasă să văd unde se va ajunge.”

Rămâne de văzut dacă WWE va avea o îmbunătățire notabilă cu Triple H la conducere. Belair crede cu siguranță că așa va fi.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages