Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0WWE SmackDown

Bianca Belair discută despre schimbările din NXT

Bianca Belair a acordat un interviu pentru Vicente Beltran de la ViBe & Wrestling pentru a promova Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an, unde își va apăra titlul feminin din SmackDown împotriva lui Sasha Banks.

În timpul interviului, ea a fost întrebată despre schimbările care urmează în WWE. Se pare că, după ce oficialii au concediat 12 superstaruri și un arbitru săptămâna trecută, Vince McMahon vrea să ducă un brand într-o nouă direcție.

Ideea este ca WWE să scape de superstarurile mai în vârstă și scunde pentru a avea wrestleri mai tineri și înalți. Belair a venit din NXT și, este una dintre divele de top ale companiei, deci are încredere în planurile oficialilor pentru viitorul NXT.

„NXT este acasă pentru mine. Chiar m-a ridicat de la sol. Când am venit în NXT, nu știam nimic, așa că este un loc uimitor și indiferent cât de mult ai sta acolo, întotdeauna îți va da ceva care te poate ambiționa și ajuta să reușești, indiferent unde te afli. În ceea ce privesc schimbările din NXT, știu că indiferent ce se întâmplă, NXT și WWE, în general, se adaptează foarte repede și au doar succes în orice fac. Uită-te la ThunderDome și cum s-au adaptat oficialii la ceea ce se întâmplă în lume, datorită ThunderDome și fanilor virtuali, s-au putut adapta indiferent de condiții și au avut succes, asta este uimitor la această companie. Oricine pășește în această companie, indiferent pentru ce, poate avea succes atât în interior, cât și în exterior.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages