Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Beth Phoenix, a revenit la WWE Day 1

WWE Day 1 a fost un Pay-Per-View cu peripeții și, deși unele lucruri au trebuit schimbare, a avut loc o mare supriză așa cum era planificat. Beth Phoenix, a renunțat recent la masa comentatorilor din NXT, dar nu i-a luat foarte mult timp să ajungă din nou în Main Roster.

The Miz și Maryse s-au străduit din răsputeri să-l învingă pe Edge, dar soția lui ”Rated-R Superstar” nu a putut sta nepăsătoare și știa că trebuie să facă ceva în acest sens.

Aproape de sfârșitul meciului dintre The Miz și Edge, Maryse s-a implicat, însă Phoenix și-a făcut apariția. Ea a intrat pe melodia Glamazon și părea foarte supărată.

Beth Poenix, s-a dus spre Maryse și apoi Edge l-a executat pe The Miz cu un ”Spear”, câștigând meciul. A fost o modalitate foarte bună de a încheia respectivul meci. Rămâne de văzut dacă va avea loc un meci Mixed Tag-Team între ei, așa cum au speculat mulți.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages