Sustineti InRing.Ro
WWE

Ben Carter a semnat cu WWE

După zvonuri cum că Ben Carter s-ar putea îndrepta spre WWE, Dave Meltzer a confirmat acest lucru în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter. Conform raportului, Carter a semnat un contract cu WWE. Acest lucru se zvonea de câteva săptămâni. Încă nu se știe dacă el va lupta în NXT sau NXT UK.

De asemenea, nu se știe dacă AEW sau Impact Wrestling i-au oferit wrestler-ului născut în Marea Britanie un contract înainte de a decide să vină în WWE. Chiar săptămâna trecută, superstarul din AEW, Miro, menționase într-un live pe Twitch că Carter merge aparent în compania lui Vince McMahon.

Fightful raportează că Ben Carter va trebui să obțină o viză de lucru. De fapt, el a lucrat practic în două meciuri pentru AEW fără să primească nici un ban, deoarece ar fi fost ilegal ca oficialii AEW să-l plătească în funcție de statutul său.

Carter va fi instruit la Black & Brave Academy, care este deținută de Seth Rollins și Marek Brave. Ben s-a făcut remarcat atunci când a lucrat într-un meci împotriva lui Ricky Starks la Dark și împotriva lui Lee Johnson într-un episod din Dynamite. La începutul acestei luni, a lucrat într-un meci cu Chris Sabin la un episod din Impact Wrestling Xplosion.

Ben Carter a fost găsit pozitiv în urma testului pentru Covid-19 la sfârșitul lunii septembrie. El încă nu a comentat nimic despre semnarea cu WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages