Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Becky Lynch vorbește despre un potențial meci cu Ronda Rousey în Main Event la WrestleMania

Este doar o chestiune de timp până când primul meci dintre Becky Lynch și Ronda Rousey va avea loc, acum că Rousey a revenit în WWE full-time după o perioadă de pauză.

Feud-ul lor datează de mai mulți ani, deoarece inițial au fost programate să lupte la Pay-Per-View-ul Survivor Series în 2018, dar meciul a fost anulat atunci când Lynch a fost lovită de Nia Jax într-o altercație la RAW, suferind o concesie care a dus la scoaterea ei din acțiune, fiind înlocuită de Charlotte Flair.

După cum știm, Lynch le-a învins pe Ronda și Charlotte într-un meci de tipul Triple Threat pentru titlul feminin al brand-ului roșu în Main Event-ul WrestleMania 35. Apoi, Rousey a luat o pauză care a durat până la Royal Rumble în luna ianuarie a acestui an.

În timpul unui interviu cu Lissy Aleida de la SecondsOut, Becky Lynch a fost întrebată despre un potențial Main Event la Mania împotriva lui Ronda Rousey. Iată ce a răspuns diva de top din compania lui Vince McMahon.

„Cu siguranță, dar acum e altfel. Suntem într-o poziție diferită față de cea în care eram acum 3 ani. Eu nu trebuie să mă ridic la nivelul ei, ea trebuie să se ridice la nivelul meu. Așa că haide doar să o așteptăm pe Ronnie.”

Așa cum am raportat acum ceva timp, oficialii intenționează să aibă un meci între Becky vs. Ronda la Mania 39 anul viitor, pe lângă fapttul că speră ca The Rock să revină pentru un meci cu Roman Reigns.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages