Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Becky Lynch pare pregătită să revină în WWE

Becky Lynch pare să fie pregătită pentru a reveni în ring, deoarece se află într-o formă fizică incredibilă, la doar câteva luni după ce a născut.

S-a zvonit că Lynch ar reveni la WrestleMania 37 pentru un segment cu Bayley, dar asta nu s-a întâmplat, fie a fost doar un zvon, fie planurile s-au schimbat.

O fotografie cu Becky Lynch postată recent pe contul de Instagram @DeadBoysFitne indică faptul că ea s-a antrenat din greu și pare să fie într-o formă chiar mai bună decât atunci când și-a luat concediu în urmă cu mai bine de un an.

Nu se știe încă care sunt planurile pentru Lynch odată ce revine la WWE TV, dar oficialii încă mai speră ca ea să o înfrunte pe Ronda Rousey la WrestleMania 38 în Dallas, însă alte persoane din companie consideră că acest meci ar fi mai potrivit pentru WrestleMania 39 în Los Angeles, deoarece acesta este orașul natal al lui Rousey.

Trebuie să remarcăm faptul că Becky Lynch nu a pierdut niciodată titlul feminin din RAW. Aceasta a renunțat la centură în aprilie anul trecut, așa că ar putea exista un storyline gata pregătit pentru ea să se îndrepte către respectivul titlu care în prezent este deținut de Rhea Ripley.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages