Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Becky Lynch oferă un mare indiciu asupra revenirii sale la WrestleMania 37

Becky Lynch a postat o fotografie foarte interesantă pe contul ei de Instagram, indicând practic că se va întoarce în ring la Pay-Per-View-ul WrestleMania 37.

Dacă ne luăm după prima literă a fiecărui cuvânt din descrierea fotografiei, reiese „NIGHT ONE”, deci se pare că ea va fi prezentă la show-ul din această seară. De asemenea, locația unde a fost făcută poza, este Tampa, Florida.

Așa cum am raportat în cursul zilei de ieri, planul este ca la Mania să existe un segment ”Ding Dong, Hello!” cu Bayley, care va fi întreruptă de Lynch, aceasta intrând în arenă cu un camion.

Becky Lynch nu a mai fost văzută la WWE TV din aprilie anul trecut, după ce a aflat că este însărcinată. La vremea respectivă, ea deținea titlul feminin din RAW, dar sarcina a obligat-o să renunțe la centură așa că i-a înmânat-o lui Asuka.

Trebuie să menționăm faptul că, Vince McMahon spera încă din octombrie anul trecut, ca Becky Lynch să poată reveni la WrestleMania. Iată că, acest lucru se va întâmpla.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages