Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Becky Lynch, oferă detalii despre ideea originală pentru dezvăluirea sarcinii ei la WWE TV

Becky Lynch, a acordat recent un interviu pentru Entrevista, unde vorbit despre modul în care și-a anunțat sarcina la WWE TV. Acel moment a venit, spunându-i lui Asuka că, câștigarea servietei feminine Money in the Bank a fost de fapt titlul feminin din RAW. Cu toate acestea, nu ăsta era planul ei inițial pentru anunțarea sarcinii.

„Deci, Colby și cu mine, când am aflat că sunt însărcinată, am încercat să ne dăm seama care ar fi cea mai bună cale prin care pot anunța asta. M-am gândit că poate printr-un turneu ce includea titlul sau turneu pentru pretendenta #1. Apoi, într-un final, când au aflat și ultimii doi oameni responsabili, chiar înainte de a avea meciul, mi-au spus că, „Hey, ei bine să știi că nu va fi pentru pretendenta #1. Este chiar pentru centură și tu ai să faci un moment foarte real.” Acea discuție a fost chiar înainte de Money in the Bank, așa că, cred că, după intervenția lui Paul Heyman, s-a decis ca să avem un segment Money in the Bank pentru titlu, dar nimeni nu va ști de el până luni când îl vei anunța. Așadar, asta am făcut.”

Becky Lynch, a vorbit și despre munca în industria cinematografică, dezvăluind că are o diplomă de teatru, așa că își dorește să performeze oriunde are ocazia.

„Îmi place să activez în orice domeniu. Adică, în asta sunt specializată, am diplomă pentru teatru. Așadar, acest lucru este ceva la care vreau să mă întorc mereu. Avem Rumble care v-a apărea în ianuarie sau februarie, un film de animație grozav, cu Paramount, așa că trebuie să-l vedeți când se va lansa. Eu mereu caut să-mi extind orizonturile și să lucrez constant, indiferent de mediu. În acest moment, voi muncii până când nu voi mai putea.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages