Sustineti InRing.Ro
WWE

Becky Lynch nu va reveni curând la WWE TV

Chiar dacă majoritatea fanilor speră să o vadă pe Becky Lynch înapoi la WWE TV, se pare că ea nu va reveni în ring luna aceasta, în ciuda fotografiilor din mediul online cu antrenamentele ei.

PWInsider raportează că Lynch nu ar face parte din planurile pentru Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam 2021. De fapt, se crede că cel mai probabil Becky, se va întoarce la toamnă.

În WWE se discută ca Becky Lynch să revină în luna octombrie a acestui an. Nu se știe motivul pentru care se amână revenirea ei în ring. Lynch, nu a mai fost văzută la WWE TV de când a anunțat că este însărcinată în aprilie 2020.

La sfârșitul anului trecut au existat discuții despre un meci între Lynch vs. Ronda Rousey la ediția WrestleMania din acest an. Evident, planurile nu s-au concretizat. Rousey, era, de asemenea, așteptată să revină în WWE anul acesta, dar este acasă și așteaptă primul ei copil.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages