Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE RAW

Becky Lynch, indică un meci împotriva unei foste campioane feminine din WWE

A avut loc un schimb interesant de replici între campioana feminină din SmackDown, Becky Lynch, și legenda WWE Lita, pe Twitter. Totul a început când fosta campioană feminină a re-distribuit un articol cu 5 Dream Match-uri pe care le-ar putea avea cu talentele actuale. Ea și-a întrebat fanii pe cine aleg.

Lynch, a văzut tweet-ul și i-a răspuns: „Îți voi rupe un braț, dacă vrei.”

Lita, a venit cu următoarea afirmație: „Ei bine, dacă mâine te vei afla în cartier…” Aceasta a făcut referire la episodul RAW-ului de diseară care are loc în San Francisco, California, deoarece Lita locuiește în apropiere.

Becky, va face echipă cu Charlotte Flair, campioana feminină din RAW, împotriva lui Sasha Banks și Bianca Belair la show-ul ”roșu” din această săptămână.

Ultima dată Lita, a lucrat într-un meci de tipul 10-Woman Tag Team la RAW-ul din octombrie 2018, alături de Bayley, Natalya, Sasha Banks și Trish Stratus, câștigând împotriva lui Alicia Fox, Liv Morgan, Mickie James, Ruby Riott și Sarah Logan.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages