Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Becky Lynch încă merge la sală în ciuda accidentării pe care a suferit-o

WWE a confirmat că Becky Lynch va lipsi din acțiune pentru ”câteva luni” datorită unei accidentări. Vedeta de top a diviziei feminine s-a accidentat în timpul meciului cu Bianca Belair pentru titlul feminin din RAW în cadrul Pay-Per-View-ului SummerSlam de sâmbăta trecută.

În ciuda faptului că este accidentată la umăr, asta nu a împiedicat-o pe Lynch să se mențină în formă. Becky a postat o fotografie pe rețelele de socializare pentru a dovedi că încă ridică greutăți la The Black & Brave Wrestling Academy.

„Nu ne optim din lucru. Pur și simplu ajustăm activitatea.”

Acest mesaj este o sursă de inspirație pentru mulți dintre fanii și colegii lui Becky. Chiar dacă există un eșec, obiectivul este să muncești pentru a te ridica din nou. Îi dorim lui Lynch însănătoșire grabnică. Să sperăm că ”The Man” va reveni mai puternică ca niciodată.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages