WWEWWE RAW

Becky Lynch este însărcinată, Asuka este noua campioană feminină din RAW

Becky Lynch a avut avut segmentul de deschidere a RAW-ului din această săptămână. Lynch a venit în ring cu servieta Women’s Money in the Bank în mână.

Becky a ținut un promo în care a spus că este foarte emoționată știind că fanilor le pasă de ea. Aceasta a spus că fanii au susținut-o la reușitele ei atunci când nu avea pe nimeni. Lynch a spus că trebuie să plece pentru o perioadă. După această afirmație, melodia de intrare a lui Asuka a început iar ea a venit în ring pentru a-și recupera servieta.

Becky Lynch a lăudat-o pe Asuka, spunând că este cea mai bună luptătoare din lume și a menționat că, câștigarea meciului de la Money in the Bank nu a fost pentru o oportunitate. Becky a deschis servieta Women’s Money in the Bank care avea în ea titlul feminin din RAW, lăsând de înteles că Asuka este noua deținătoare a acestei centuri.

Becky i-a spus lui Asuka: „Continuă să fii războinică pentru că eu voi fi mamă”. La sfârșitul segmentului, Asuka era în culmea fericirii sărbătorind înmânarea titlului Women’s apoi a plecat în backstage.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !