Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Becky Lynch, crede că se va înfrunta cu Ronda Rousey

Becky Lynch, a lucrat în ring cu Ronda Rousey în trecut, dar nu a avut niciodată șansa să lupte într-un meci individual cu ea, meci pe care fanii încă își doresc să-l vadă.

Inițial, cele două trebuia să se confrunte la Pay-Per-View-ul Survivor Series din 2018, dar acest lucru nu s-a întâmplat deoarece Lynch, a fost lovită agresiv cu pumnul de către Nia Jax într-o înfruntare la RAW, suferind o accidentare care a dus la excluderea ei din feud, fiind înlocuită de Charlotte Flair.

Becky, le-a învins pe Rousey și Flair într-un meci de tipul Triple Threat în Main Event la WrestleMania 35. De atunci, Ronda, nu a mai lucrat și a devenit mamă de fată luna trecută. De asemenea, Lynch, a născut o fetiță în decembrie anul trecut, reușind să revină la SummerSlam în luna august a acestui an, unde a învins-o pe Bianca Belair, câștigând titlul feminin din SmackDown.

În timpul unui interviu cu Ryan Satin de la Out of Character, Lynch, a fost întrebată dacă crede că Ronda Rousey va reveni în WWE pentru a avea un meci individual împotriva ei.

„Da, cred că așa va fi. Faptul că am născut un copil și m-am întors atât de bine, probabil că o va face pe Ronda să mă urmeze. Cred că va încerca să se întoarcă peste 3 luni, eu fiind pregătită să o lovesc cu pumnul în față și să o înving în 20 de secunde. Atât am avut de spus despre acest subiect. Mulțumesc!”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages