Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Becky Lynch confirmă că este accidentată, va lipsi de la WWE TV câteva luni

Becky Lynch a dat startul episodului de seara trecută a show-ului Monday Night RAW și era evident că într-adevăr ea a suferit o accidentare în meciul de la SummerSlam, deoarece avea brațul protejat.

Lynch a spus că acum știe cine este și nu mai are legătură cu ce a făcut ea în ultimul an. De asemenea, acesta a confirmat că și-a deplasat umărul. Becky a menționat că va începe o nouă poveste atunci când revine. Apoi, Bianca Belair a venit în ring și a spus că Lynch este ”THE MAN”, după care Becky i-a spus să rămână tare și că se vor vedea în curând.

Becky Lynch a părăsit ring-ul pentru a-i permite lui Belair să își continue promo-ul și apoi a urmat un angle din backstage în care trio-ul Bayley-Iyo Sky-Dakota Kai a atacat-o pe Lynch cu un scaun de oțel.

Compania a anunțat ulterior pe Twitter că Lynch va lipsi timp de mai multe luni. Oficialii au îmbinat accidentarea reală cu atacul din culise pentru a justifica de ce Becky va lipsi o vreme de la WWE TV și, aparent, pentru a pregăti răzbunarea acesteia când va reveni în acțiune.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages