Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Becky Lynch a revenit în WWE la SummerSlam 2021

Bianca Belair și Sasha Banks nu au fost prezente la două house-show-uri la sfârșitul săptămânii trecute, iar asta nu era în plan. Belair a apărut la SmackDown-ul din această săptămână, dar Sasha Banks nu. Așadar, Banks nu a fost în Phoenix pentru SmackDown și nici în Las Vegas pentru SummerSlam. Drept urmare, oficialii au apelat la Becky Lynch pentru a o înlocui.

Aseară la SummerSlam, WWE a introdus meciul pentru titlul feminin din SmackDown alături de un promo între Belair și Banks. Bianca a venit în ring și era pregătită să o înfrunte pe Sasha.

Deodată, Greg Hamilton a anunțat că Sasha Banks nu poate concura în meci. Apoi a dezvăluit că înlocuitoarea ei este Carmella. Fanii erau vizibil nemulțumiți de acest lucru.

Cei din WWE știau că Banks nu va fi prezentă la SummerSlam, așa că au recurs la planul de rezervă. Sperăm că Sasha Banks va reveni curând în ring, lipsind doar la SummerSlam.

În momentul în care meciul era pe punctul de a începe, melodia de intrare a lui Becky Lynch a început iar diva de top și-a făcut apariția pe Allegiant Stadium. Lynch a scos-o pe Carmella din ring și a spus că ea se va înfrunta cu Belair.

Fanii au fost surprinși de cele întâmplate, deoarece planul inițial era ca Lynch să revină mai târziu. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile însă, ”The Man” s-a întors în WWE. Meciul s-a încheiat foarte repede, Bianca fiind executată cu un ”Manhandle Slam” și învinsă clean prin pinfall.

Title Reign-ul lui Bianca Belair, început la WrestleMania 37 s-a încheiat seara trecută, iar Becky Lynch deține din nou această centură.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages