Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Becky Lynch a fost internată în spital, lipsind de la RAW-ul din această săptămână

Campioana feminină din RAW, Becky Lynch, a anunțat pe Instagram că nu va fi prezentă la episodul brand-ului roșu din această săptămână, deoarece este internată în spital.

Lynch a menționat că și-a afectat corzile vocale în timpul Live Event-ului din Allentown, PA duminică seara. Becky a spus că se așteaptă să revină la RAW-ul de săptămâna viitoare.

”Din păcate, am lipsit de la RAW-ul de seara trecută. Nu doar că Bianca Belair m-a ”biciuit” fără milă cu o armă ilegală care a fost părul ei săptămâna trecută, dar duminică seara, în timpul Main Event-ului de la WWE Live Event-ul din Allentown, PA, a încercat să-mi ia ”cea mai mare armă” a mea, cuvintele spuse, supra-solicitându-mi corzile vocale. Ea nu mă poate opri atât de ușor. Săptămâna viitoare voi veni după aceasta. Nu poate fi WrestleMania 38 fără mine!!!!!”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages