Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Becky Lynch, a fost confirmată pentru SmackDown-ul din Madison Square Garden

După ce a revenit în WWE, oficialii au anunțat că Becky Lynch va fi prezentă la episodul Super-SmackDown-ului de pe 10 septembrie în Madison Square Garden din New York City.

Lynch, s-a întors la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam sâmbăta trecută, și a învins-o pe Bianca Belair în mai puțin de 30 de secunde într-un meci pentru titlul feminin din SmackDown.

Inițial, Sasha Banks trebuia să se înfrunte cu Belair la acest eveniment, dar a fost scoasă din meci după ce nu a lucrat tot weekend-ul și săptămâna precedentă din motive necunoscute.

Acesta va fi primul eveniment al WWE la MSG de când a început pandemia Covid-19. La acest episod al SmackDown-ului vor fi prezente superstaruri atât din brand-ul albastru, cât și din cel roșu, inclusiv John Cena, însă nu se știe dacă va aparea la TV sau doar în fața publicului live.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages