Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Becky Lynch a cerut să facă heel turn la WWE SummerSlam 2021

Fanii care sunt nemulțumiți de faptul că Becky Lynch a revenit la WWE TV în postura de heel dau vina pe oficiali (Vince McMahon). Deși este adevărat că Vince McMahon și-a dorit să o facă pe Becky heel în urmă cu câțiva ani, decizia de a fi heel o dată cu revenirea la TV ia aparținut ei.

Dave Meltzer raportează că heel turn-ul a fost cerut de către Becky Lynch. Lynch a revenit la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an unde a primit un pop masiv și a învins-o pe Bianca Belair într-un meci pentru titlul feminin din SmackDown în mai puțin de 30 de secunde. Unii au comparat această situație cu cea a lui Steve Austin în 2001, care a dus la scăderea rating-ului. În mod ironic, Austin a fost cel care a cerut heel turn-ul pentru că a considerat că personajul său devine învechit.

Cele întâmplate cu Belair i-a uimit pe mulți dintre fani, Nikki Bella chiar exprimându-și nemulțumirea față de modul în care oficialii au tratat-o pe Bianca.

Inițial, Becky Lynch trebuia să revină la WWE TV în câteva săptămâni, dar planurile s-au schimbat, deoarece Sasha Banks nu a primit acordul să intre în ring. Banks nu a fost prezentă la două Live Event-uri consecutive, la SmackDown și nici la SummerSlam.

În viitorul apropiat, feud-ul principal al diviziei feminine din SmackDown va fi între Lynch și Banks.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages