Sustineti InRing.Ro
WWE

Bayley revine curând la WWE TV?

Se pare că fanii ar putea să o vadă pe Bayley din nou la WWE TV în viitorul apropiat sau cel puțin asta reisese, pe baza unui raport recent. PWInsider relatează că Bayley a fost văzută la Performance Center timp de mai multe zile în această săptămână. De obicei, acest lucru înseamnă că s-a întors să se antreneze în ring, deci revenirea ei ar putea avea loc foarte curând.

Vă reamintim că fosta campioană feminină lipsește din iulie anul trecut, datorită unei rupturi a ligamentului încrucișat, iar la vremea respectivă se credea că va absenta 9 luni. Se vorbea că va reveni la timp pentru WrestleMania 38, însă acest lucru nu s-a întâmplat, datorită faptului că nu a primit acordul medical.

Dacă revine la WWE TV în următoarele două săptămâni, atunci este posibil ca Bayley să lupte la Pay-Per-View-ul SummerSlam. În acest moment, încă nu s-a confirmat dacă ea a primit acordul medicilor să revine la RAW sau SmackDown, dar toate indiciile arată că este sănătoasă și pregătită să intre în ring ca una dintre superstarurile de top ale diviziei feminine.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages