Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Bayley, indică că va reveni în ring la WWE Elimination Chamber 2022

Bayley, continuă să își indice revenirea în ring în urma accidentării. La începutul acestei săptămâni, WWE a anunțat un meci de tipul Elimination Chamber feminin la Pay-Per-View-ul din Arabia Saudită pe 19 februarie, câștigătoarea primind o șansă la titlul feminin din RAW în cadrul evenimentului WrestleMania 38.

Bianca Belair, Doudrop, Liv Morgan, Nikki A.S.H. și Rhea Ripley au fost confirmate pentru respectivul meci, dar a șasea femeie este o participantă surpriză care nu a fost încă anunțată. Bayley, a răspuns cu un emoji interesant la postarea WWE pe Twitter.

Bayley, lipsește din acțiune datorită unei rupturi ACL în iulie anul trecut, când se antrena cu o altă divă WWE la Performance Center. Așa cum am raportat săptămâna trecută, ea este așteptată să revină înainte de Mania.

Bayley, a lucrat o singură dată în Arabia Saudită, când și-a păstrat titlul feminin din SmackDown împotriva lui Naomi la Super-ShowDown în 2020.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages