Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Batista, gest impresionant pentru un câine care a fost abuzat

Batista, este un iubitor de animare iar recent a dat de un caz care i-a frânt inima și l-a înfuriat. Un câine a fost abuzat și avea răni îngrozitoare la gât. Din fericire pentru patruped, Batista, l-a găsit și este dispus să ofere o sumă considerabilă de bani pentru a fi ajutat să găsească persoana nemiloasă care a maltratat animalul.

Hall of Famer-ul WWE, a postat pe Instagram câteva fotografii care sunt greu de privit. În descrierea postării, Batista, și-a expirmat dezamăgirea și supărarea în legătură cu acest lucru. De asemenea, a menționat că oferă o recompensă generoasă pentru prinderea celui/celei care a chinuit bietul cățel.

„ATENȚIE Tampa Bay: Voi înmâna personal 5000 de dolari cash persoanei care oferă informații pentru a putea prinde și aresta omul bonlav responsabil pentru maltratarea acestui cățel. În plus, @humanesocietytampabay mai acordă încă 1500 de dolari. Dacă știți ceva, vă rugăm să contactați @humanesocietytampabay sau @safek9.”

Sperăm ca cineva să-l poată ajuta pe Batista. Oricine a făcut asta cățelului trebuie să-și primească pedeapsa. Dacă Dave Batista, pune mâna pe vinovat, atunci va fi o situație foarte dezonorantă.

ATENȚIE! Imaginile de mai jos, vă pot afecta emoțional:

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages