Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Batista critică decizia WWE de a destrăma The Hurt Business

Batista se alătură fanilor care nu înțeleg de ce WWE a decis să-i despartă pe cei din The Hurt Business. Respectivul Stable s-a destrămat la RAW-ul din această săptămână, după ce Bobby Lashley a spus că nu crede că Cedric Alexander și Shelton Benjamin se vor schimba, așa că i-a exclus din grup. Apoi, Lashley l-a atacat pe Benjamin iar Alexander a fugit din zona ring-ului. De asemenea, Bobby a afirmat că s-a terminat cu The Hurt Business.

În ciuda celor întâmplate la RAW, „capul” grupării, MVP a afirmat pe rețelele de socializare că el și Bobby Lashley încă fac parte din The Hurt Business.

Batista a intrat pe Twitter pentru a-și expune părerea în ceea ce privește decizia WWE:

„Să ne gândim din nou! Ce a fost în mintea lor de au destrămat #TheHurtBusiness? Răspuns: NIMIC!!! #SMFH #BadForBusiness.”

„The Animal” Batista, trebuia să fie inclus în clasa WWE Hall of Fame 2020 la ceremonia de săptămâna viitoare, dar acest lucru nu se va întâmpla datorită unei probleme în ceea ce privește programul. Va fi inclus în cadrul unei viitoare ceremonii.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages