WWEWWE SmackDown

Baron Corbin își schimbă gimmick-ul?

În timpul unui segment in-ring la SmackDown-ul din această săptămână, Kevin Owens și Baron Corbin au decis să aibă un meci cu stipulație. Ambii au fost de acord că, dacă Corbin câștigă, atunci va primi 1.000$ de la Owens, dar dacă Kevin câștigă, atunci Corbin va trebui să nu mai ceară bani de la oameni și să își rezolve singur problemele.

Kevin Owens a câștigat meciul, deci Corbin nu mai are voie să implore oamenii să-l ajute cu bani. După meci, Owens l-a executat pe Corbin cu un ”Stunner”.

Aceasta pare a fi continuarea planului pentru noul gimmick al lui Baron Corbin. Acum câteva luni în urmă, WWE a înregistrat marca „Happy Corbin”, așa că se pare că face ceva similar cu angle-ul Diamond Dallas Page din anii 90. Atunci, Page a rămas fără adăpost iar norocul l-a părăsit, dar a urcat încet pe „scara succesului” și a devenit un superstar de top.

După cele întâmplate în cadrul show-ului, într-un segment din backstage, Corbin a fost văzut fugind cu servieta Money in the Bank.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !