Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Baron Corbin, a fost amenințat cu moartea în urma unui angle din WWE

Baron Corbin, a devenit unul dintre cei mai desprețioși wrestleri din WWE de către fani de când a debutat în Main Roster acum 5 ani. Un angle i-a provocat atât de multă ură încât a primit amenințări cu moartea de la fani. Angle-ul respectiv a fost când a executat-o pe Becky Lynch cu ”End of Days” la Pay-Per-View-ul Extreme Rules 2019.

La acel eveniment, Corbin a făcut echipă cu Lacey Evans împotriva lui Seth Rollins și Lynch într-un meci Mixed-Tag Team. Corbin, a remarcat că, dacă vrei să fi în Pro Wrestling, trebuie să ai tărie de character pentru a te descurca cu trolii și oamenii negativi.

În timpul celui mai recent episod al podcast-ului ”Out of Character” cu Ryan Satin, Corbin, a discutat despre această întâmplare. Iată ce a spus:

„Când am lovit-o pe Becky cu ”The End of Days”, primeam amenințări cu moartea, în mod constant. 95% dintre critici sunt făcute pe internet sau într-un loc sigur în care respectivul nu poate fi prins. Roman, a spus-o cel mai bine cândva, că nu a întânlit niciodată un hater în viața reală. Același lucru este și în cazul meu.”

Corbin, a menționat că sunt oameni care îi așteaptă la aeroport și crede că ar fi amuzant dacă superstarurile ar verifica conturile de Twitter ale fanilor pentru a vedea dacă sunt buni sau răi pe rețelele de socializare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages