WWEWWE SmackDown

Baron Corbin a făcut o strângere de fonduri pentru a scăpa de executarea silită a locuinței

Baron Corbin a avut un promo in-ring la SmackDown-ul din această săptămână în timpul căruia a vorbit despre problemele sale recente. Corbin a spus că începe o strângere de fonduri online deoarece vrea să strângă 100.000$ pentru a putea scăpa de executarea silită a locuinței sale. El a făcut un promo clasic de heel, fără indicii către babyface turn, insultând fanii în timp ce spunea că nu își dorește să se mute în casa socrului său.

Kevin Owens a întrerupt segmentul lui Corbin și l-a executat pe acesta cu un „Stunner”. Trebuie să remarcăm faptul că, există o strângere de fonduri înfințată de Baron Corbin pe Corbinfund.com, dar lumea nu poate face donații deoarece site-ul este „în construcție”.

Acest storyline pare să se îndrepte spre schimbarea gimmick-ului lui Corbin în „Happy Corbin”, deoarece WWE a menționat această frază acum câtevă săptămâni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !