Sustineti InRing.Ro
WWE

Bad Bunny și Paul ”Triple H” Levesque vor discuta curând despre revenirea în WWE

În timpul unei conferințe de presă după Pay-Per-View-ul Clash at the Castle, Paul ”Triple H” Levesque a fost întrebat despre posibilitatea ca Bad Bunny să revină în WWE. Hunter a lăudat munca pe care Bunny a depus-o în ultimul său run pentru companie și a spus că vrea să lucreze cu oameni la fel de pasionați ca el.

De asemenea, ”The Game” a precizat: „Un mic SPOILER, Bad Bunny și cu mine vom avea o discuție foarte curând. Este deja programată. Vom vedea cum va decurge. Cea mai mare vedetă muzicală din lume, așteaptă-mă.”

Vă reamintim că Bad Bunny a lucrat în meciul masculin Royal Rumble din acest an, apoi la WrestleMania 38, unde el și Damian Priest i-au învins pe The Miz și John Morrison. Fanii i-au lăudat munca și efortul depus pe parcursul meciului de la Mania, deoarece era clar că s-a antrenat mult și a luat totul în serios. Se pare că îl vom vedea din nou pe Bunny în ring-ul WWE la un moment dat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages