WWE

Austin Theory învață ceva nou de fiecare dată când lucrează cu Vince McMahon

Austin Theory a avut un run memorabil în NXT, unde a făcut parte din stable-ul lui Johnny Gargano, The Way. După ce a fost mutat în Main Roster, și soarta lui s-a schimbat în bine. Se pare că Theory are, de asemenea, o părere foarte bună despre modul în care Vince McMahon respectă pe toată lumea.

Theory este implicat într-un storyline cu președintele WWE, Vince McMahon, de la Pay-Per-View-ul Survivor Series 2021. De atunci, s-au întâmplat multe lucruri, iar Theory și-a evoluat personajul sub ”tutela” lui Vince.

În timpul unui interviu pentru Solo Wrestling, Austin Theory a spus că învață câte ceva nou ori de câte ori lucrează cu Vince McMahon. Mai mult, Theory a subliniat că este foarte impresionant de respectul mare pe care McMahon îl are cu toată lumea.

”Întotdeauna învăț ceva nou când sunt în preajma lui Vince. De obicei primesc multe sfaturi de la el și a fost o deosebită plăcere să pot lucra cu acesta la fiecare show. Cred că ceea ce apreciez cel mai mult este respectul uriaș pe care Vince îl are față de oricine îl întânlește. Mai ales când cineva vine cu idei sau își arată pasiunea pentru ceva.”

Vă reamintim că, Austin Theory se va înfrunta cu Pat McAfee la WrestleMania 38, luna viitoare. Rămâne de văzut cine va câștiga respectivul meci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !