Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Austin Theory, este mai bun decât era John Cena în aceeași perioadă a carierei

Austin Theory, a avut un parcurs memorabil în NXT, făcând parte din stable-ul lui Johnny Gargano, The Way. În cele din urmă, avea să debuteze în Main Roster și lucrurile au evoluat pentru el. Se pare că Jim Cornette are o părere foarte bună despre Theory.

Theory, a fost implicat într-un storyline cu președintele WWE, Vince McMahon, de la Pay-Per-View-ul Survivor Series de anul trecut. De asemenea, acesta este îndrăgit de Vince. Mulți fani cred că Theory se află în pragul apogeului.

Recent, în timpul unui interviu, Jim Cornette, a vorbit despre poziția actuală pe care Austin Theory o are în WWE. Cornette, a susținut că Theory este mai bun decât John Cena la aproape orice capitol în aceeași perioadă a carierelor lor.

„Personal, cred că singurul avantaj al lui John Cena față de Austin Theory în aceeași perioadă a carierei este că Cena avea abilități mai bune de promovare. I-am văzut pe amândoi la acceași vârstă, sunt sigur că John Cena ca și om a fost probabil mai matur și mai dezvoltat decât Theory, pentru că așa era, o persoană responsabilă și matură chiar și atunci. Însă, Austin Theory, este mai bun la orice altceva în aceeași etapă a carierei decât era John Cena și i-am urmărit pe ambii.”

Austin Theory, va participa în primul său meci Royal Rumble pe 29 ianuarie 2022, așa că rămâne de văzut cum va lucra atunci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages