WWEWWE RAW

Austin Theory, dezvăluie cine l-a motivat să se alăture WWE

Recent, Superstarul WWE, Austin Theory, a vorbit despre cel mai mare mentor al său, John Cena. Theory, a făcut furori încă de când a fost Draftat la RAW. El a reușit să facă parte din echipa masculină a brand-ului albastru pentru meciul tradițional de la Survivor Series, înlocuindu-l pe veteranul Rey Mysterio.

Theory, a fost prezent la WWE The Bump în această săptămână pentru a vorbi despre apariția sa la Pay-Per-View-ul Survivor Series. Acesta a menționat că în copilărie era uimit de Cena și chiar l-a cunoscut în backstage-ul SmackDown-ului la începutul acestui an.

Austin Theory, l-a lăudat pe John Cena pentru că i-a postat poza pe rețelele de socializare după ce a câștigat titlul Evolve de de la Roderick Strong. Austin, a menționat că a avut un sentiment extraordinar fiind recunoscut de unul dintre cei mai mari wrestleri din toate timpurile.

Iată ce a spus Theory despre idolul său:

„Trăiesc o nebunie pentru că John Cena este cel care m-a băgat în asta. El mă motivează mereu să trec peste toate și să merg mai departe. Cena, a fost întotdeauna motivația mea. El este responsabil pentru venirea mea în WWE și chiar mi-a postat fotografia pe social media. A fost ceva uluitor pentru mine. Am trăit un sentiment suprarealist.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !