Sustineti InRing.Ro
IMPACT WrestlingWWE

Au fost difuzate imagini din WWE în timpul show-ului Impact Wrestling de seara trecută pe AXS TV

Pentru prima dată până acum, au fost difuzate imagini din WWE în timpul episodului Impact Wrestling de seara trecută pe AXS TV. Tom Hannifan (fostul crainic WWE Tom Phillips) a revăzut intrarea lui Mickie James în meciul Royal Rumble feminin de sâmbăta trecută, inclusiv momentul în care a eliminat-o pe Michelle McCool înainte de a fi eliminată de Lita.

Imaginile au fost folosite cu acordul WWE și datorită înțelegerii dintre ambele companii, James a intrat în meciul Rumble feminin cu titlul Impact Knockouts. Mickie, a spus că acordul a fost încheiat cu câteva săptămâni înainte de Pay-Per-View, după ce oficialii WWE l-au contactat pe Scott D’Amore.

James, și-a exprimat interesul să lucreze mai mult cu WWE, în timp ce se află în Impact, dar, acum, se pare că aceasta a fost o situație unică și nu există indicii că, colaborarea dintre WWE și Impact va continua. Compania lui Vince McMahon a lucrat cu Impact în trecut pentru a obține permisiunea să folosească înregistrări pentru WWE Network, astfel încât există întotdeauna posibilitatea ca, cele două părți să colaboreze din nou în viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages